branding video & foto's

Vitrin 112

Een rock ‘n roll branding video & foto’s!
Wat ben ik zo blij dat ik deze coolerds heb leren kennen. Jirka contacteerde me een tijd geleden met een fijne vraag … ze werkte samen met haar man Bram aan een nieuw bedrijf: Vitrin 112. Maar een nieuw bedrijf heeft beelden nodig, een gezicht. En Vitrin 112 is niet zomaar een bedrijf. Vitrin 112 ontwerpt concepten voor … you name it. Ze voorzien een “vitrin” voor jouw ideeën: ze maken jouw concept, idee, merk zichtbaar voor de buitenwereld. Dat kan dus gaan van het stylen van etalages, een beursstand maken, het interieur van een winkel ontwerpen, … . Zo ontwierpen ze al een super toffe stand voor mijn mans bedrijf Black Lining op de tattoo beurs in Brussel.
En voor Silver Lining – het bedrijfje dat ik samen met mijn man run – zullen ze ook een beursstand ontwerpen. Om maar te zeggen dat we elkaar als twee ondernemende koppels wel hebben gevonden! 😉
Jirka wilde graag een mix van video en foto’s. Mijn favoriete vraag dus.
Maar een branding video waarin je opsomt welke diensten je aanbiedt zou hier dus helemaal niet werken, omdat hun diensten niet binnen 1 vakje passen. Wat wel belangrijk was, was om de juiste vibe te vatten. Te tonen dat die twee coolerds achter Vitrin 112 heel creatief en heel rock ‘n roll zijn. De persoonlijkheid moest er van af spatten. Omdat dàt net hetgene is wat zij doen voor andere merken; hun persoonlijkheid in de verf zetten. Door tastbare zaken te creëren. Creative branding dus.
Naast een video maakte ik ook een uitgebreide fotoreeks. Ideaal voor op hun instagram en op hun website. Oh ja, vertelde ik je trouwens al dat mijn man Antonio hun website maakte? (fier fier)

Een combinatie van video en fotografie is ideaal voor ondernemers! Foto’s zijn ideaal voor op de website en in drukwerk. En met een video kan je in korte tijd heel makkelijk tonen waar je voor staat en wat je aanbiedt. Of geef je instant de sfeer van je onderneming mee, zoals Vitrin 112.
Contacteer me gerust als je hier graag meer info over wil.
Check Vitrin 112’s video helemaal bovenaan deze pagina en hun foto’s hieronder:

Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de maker, Vicky Bogaert.