branding video & foto's

Karen Van Winkel, leverancier van schoonheid

Personal branding foto en video

Karen heeft de mooiste beschrijving van haar diensten. Ze is leverancier van schoonheid. Hoe prachtig toch? Concreet houdt dat in (in haar eigen woorden):

“Verhalenverteller in woord én beeld, altijd gulzig op zoek naar die rode draad in mijn leven en werk…schoonheid. Sprekende beelden die mijn woorden naar een hoger niveau tillen en treffende woorden die mijn fotografie op wonderbaarlijke wijze ondersteunen vormen de basis van elk verhaal dat ik vertel. Verhalen met een smoel, zo heb ik ze graag.”

Karen Van Winkel

Karen contacteerde me met de vraag of ik wat portretten van haar kon maken. Ze helpt ondernemers om hun bedrijf “een smoel” te geven en raadt hen dan ook altijd aan om hun eigen gezicht te laten zien aan hun publiek.
Alleen, merkte ze, deed ze dat zelf nog niet genoeg en wilde ze daar verandering in brengen.
Ik had de eer om haar mooie smoel te mogen fotograferen 🙂 en een sfeervideo te maken voor haar website. Karen had een fantastische shootlocatie geregeld; een oud kasteel dat twee dagen later zou verbouwd worden. Het was een droom om de mooie sfeervolle kamers te verkennen waar het prachtige herfstlicht schaars binnenviel. Het was een ongedwongen, gezellige shoot waar we elkaar beter leerden kennen. Karen helpt ondernemers met het schrijven van hun merkbelofte. Het was enorm interessant om daar meer over te horen en zo ook inzichten te krijgen in mijn eigen merk.


Combinatiepakket foto & video

Tussen het fotograferen door, maakte ik videobeelden.
Wat doe ik dat graag! Die twee media combineren tot één geheel. Als er dus iets is, waar ik in dit nieuwe jaar wil op inzetten, is het dat. Een visueel pakket van fotografie én video aanbieden. Het zijn twee verschillende manieren van denken. Als fotograaf denk je beeld per beeld, als videograaf denk je in een geheel. Dat is uitdagend. Maar wie me goed kent, weet dat ik mezelf graag uitdaag. Ik wil constant bijleren, beter worden en creatief zijn. Ik wil nieuwe combinaties maken, “out of the box” denken en ieder verhaal z’n eigen unieke vorm geven.

Heb jij nood aan een personal branding video en foto’s? Laat me dan zeker iets weten!

Je zag helemaal bovenaan de sfeervideo al. Benieuwd naar de foto’s? Check ze hieronder:

Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de maker, Vicky Bogaert.