"The only important elements in any society are the artistic and the criminal, because they alone, by questioning the society’s values, can force it to change."
Samuel R. Delany

Fotoreportages en videoreportages voor non-profit.

Nadat ik afstudeerde aan Sint-Lukas, kon ik niet meteen voltijds als zelfstandig foto- & videograaf aan de slag. Ik heb een beetje vanalles gedaan om de rekeningen te kunnen betalen en in bijberoep aan mijn visuele weg te timmeren. Zo werkte ik als communicatiemedewerker in de KVS, het Brusselse stadstheater. Ik was audiovisueel stafmedewerker bij Mooss, een kunsteducatieve organisatie voor kinderen en jongeren. Ik begeleidde deelnemers van het sociaal-artistiek atelier De FactorY. Ik werkte voor Stad Leuven mee aan het tijdelijke sociaal project YOUtopia.
Als jonge twintiger was ik vrijwilliger bij Hannibal, waar ik mee ging als begeleider met jongeren met een beperking.
Wat ik met deze opsomming vooral duidelijk wil maken, is dat mijn hart voor de non-profit (zorg, welzijn en cultuur) heel groot is. Ik ben dan ook altijd extra blij als ik in mijn huidige rol iets kan betekenen voor deze sector. Deze sector is onmisbaar. Zonder cultuur en een degelijk zorgsysteem valt onze maatschappij in elkaar. Ik help dan ook graag mee aan de zichtbaarheid van de essentiële projecten die deze sector op poten zet.

Werk jij voor een non-profit organisatie en heb je nood aan een sprekende fotoreportage of videoreportage? Of een combinatie van beide?
Laat me gerust iets weten.
Ik zorg dat ik me voldoende informeer om de juiste toon te vatten waar jouw organisatie voor staat en wat jullie boodschap is.

Bekijk hieronder alvast enkele fotoreportages en videoreportages voor non-profit organisaties.

Kerst in het kinderziekenhuis

Ontdek dit verhaal