Ceremonie Toolkit van Minn

Een video voor ondernemers.

Dat het rare tijden zijn voor de huwelijksindustrie hoef ik je wellicht niet uit te leggen. Maar nog het moeilijkst is het voor de trouwers zélf, die al zo lang uitkijken naar hun grote dag en steeds moeten wachten op (soms heel onduidelijke) beslissingen van de overheid over hun feest.
Ook voor mij persoonlijk hakt het er allemaal een beetje in. Vorig jaar maakte ik m’n eerste huwelijksvideo’s en maakte ik de overgang van foto naar video. 2020 zat al meteen goed vol met superleuke trouwfeesten van lieve koppels. Maar dit jaar draaide voor iedereen heel anders uit.

Is deze hele toestand alleen maar negatief? Absoluut niet.
Veel trouwers hebben zich aangepast aan de omstandigheden en gaan voor kleiner. Of hebben het concept wat omgegooid. Of trouwen volgend jaar maar doen dit jaar op hun oorspronkelijke datum toch iets speciaals voor zichzelf.
En uiteindelijk draait zo’n trouwdag in eerste instantie om het koppel en hun verbinding. Dat ja zeggen tegen elkaar. Of daar nu 100 man bij zit of 10. Die “ja” zeg je tegen je partner. En tegen niemand anders.

Ik leerde Olga van Minn kennen in 2017 toen Antonio en ik zelf gingen trouwen. Zij heeft onze ceremonie in elkaar gestoken en begeleid. En wat deed ze dat fantastisch!
Er broedde al langer een idee bij haar om een soort van toolkit te ontwikkelen voor koppels die graag zelf aan de slag gingen met hun ceremonie. En zo werd de Ceremonie Toolkit geboren! Het is een prachtige box met tal van handige en mooi vormgegeven hulpmiddelen om een heel persoonlijke ceremonie te organiseren.
Toen Olga vroeg of ik een branding video wilde maken, moest ik uiteraard niet lang nadenken. Ik geloof heel erg in dit concept en had het in 2017 al bestaan, had ik het zonder twijfel aangekocht. Al ben ik vooral blij dat het niet zo was, want anders had ik Olga misschien niet persoonlijk leren kennen. 🙂

Olga verkoopt de Ceremonie Toolkit op haar website.